Friday, May 17, 2013

Cathy Doll

Produk produk Cathy doll ini sangat comel dan awesome.
Okay, jangan pandang kepada kecomelan semata-mata.
Isi tu yang penting.


Ini ialah Cathy Doll Slim Face.
Sesape yang rasa muka kembang semangkuk,
bolehlah try benda nie. Nie adik aku yang beli, banyak lemak bawak dagu katanya.
Padahal aku tengok cekeding je. Aku yang berlomak lomak nie, tak teringin pun nak pakai. 
Btw, bagus benda nie, adik aku kata dia umpama membakar lemak. 
Terasa lah panas kat kwsan yang berlomak.


Next, ini ialah L-Glutathione Magic Cream,
Ini aku punya. Sangatlah memikat hati lotion nie. 
Wangi, dan tak melekit.
Boleh pakai kat seluruh badan dan muka.
Lepas korang pakai, kulit korang akan cerah on the spot. Sebab tu dia diberi nama Magic Cream.
Tapi tak kekal lah. Nak kekal kena pakai tiap hari lah kan.
Function L-Glutathione nie ialah untuk mencerahkan kulit dan pudarkan parut.


Lastly, Serum Foam Cleanser.
Pencuci muka nie aku baru pakai. So, kesan pun tak nampak lagi.
Lagi 5-6tahun aku update eh.
Tapi, cleanser nie sangat ringan texture dia dan wangi.


Comel kan produk Cathy Doll nie. Produk nie memang susah lah nak carik kat kedai Mak Kiah ke Mak Jemah ke malah Watson Guardian Sasa semua tu pun takde. Semua produk di atas aku beli online. 
Berminat? Meh ler tanya nak beli kat mane~

7 comments:

  1. Comel2 je barang dia..pink polkadot lagi!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dah duduk rumah je.
      Takde keje, haha.

      Delete
  3. comel^^,beli kat mana twhyy?hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli online. Hehe. Dia jual kat instgram :)

      Delete
  4. Replies
    1. Takde rasenye.
      Twhy pernah lah cari gak kat sane. Huhu

      Delete